T-bone steikai su namine salsa

Jautienos nugarinė su kaulu T Bone Jautienos nugarinė su kaulu T Bone
Laikas 20 min
Porcijos 2 porcijos
Ingredientai

Naminės salsos ingredientai:

  • 1 skardinė (400 g) konservuotų pomidorų savo sultyse
  • 1/2 svogūno
  • 2 skiltelės česnako
  • Saujelė šviežios kalendros
  • 1/2 jalapeno arba aitriosios paprikos
  • 1 v. š. aitriųjų paprikų padažo
  • 1/2 a. š. druskos
  • 1/4 a. š. malto kumino
  • Pipirai
  • 1 žaliosios citrinos sultys
Gaminimo eiga
  1. Į keptuvę pilame aliejaus. Kai keptuvė gerai įkaista, dedame kambario temperatūros kepsnius ir kepame ant didelės kaitros 8 minutes, kas minutę apversdami.
  2. Iškepusius kepsnius perkeliame ant lentelės arba į lėkštę, pabarstome druska ir pipirais bei leidžiame pailsėti kambario temperatūroje, kol paruošime salsą.
  3. Ruošiame salsą: į maisto smulkintuvą dedame visus salsos ingredientus ir sutriname iki vientisos masės.
  4. Kepsnius patiekiame su paruošta salsa, žaliosios citrinos ketvirčiais, šviežia kalendra.
Grįžti