Tailandietiški salotų suktinukai su jautiena
Ingredientai
- „Feel the Beef“ jautienos sprandinė
- 6 salotos lapai
- 3 raudonojo kopūsto lapai
- 1 morka
- 1 agurkas
- Sezamų sėklos
- Svogūno laiškai
Padažui:
- 4 v. š. sojų padažo
- 1 v. š. cukraus arba medaus
- 1 v. š. skrudintų sezamų aliejaus
- 1 v. š. „Sweet Chilli“ padažo
- 1 v. š. citrinos sulčių
Gaminimo eiga
- Indelyje sumaišome visus padažo ingredientus.
- Jautienos sprandinę supjaustome juostelėmis.
- Salotų lapus nuplauname ir nusausiname.
- Kopūstą, morką ir agurką supjaustome šiaudeliais ir sumaišome su puse padažo.
- Keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame jautienos juosteles ir maišydami kepame apie 5 minutes.
- Kai mėsa iškepa, pilame pusę padažo ir išmaišome, kad visi mėsos gabalėliai tolygiai pasidengtų.
- Į kiekvieną salotos lapą dedame su padažu sumaišytų salotų ir jautienos juostelių.
- Pabarstome sezamų sėklomis ir smulkintais svogūnų laiškais.
Grįžti