Tailandietiški salotų suktinukai su jautiena

Jautienos sprandinė Jautienos sprandinė
Laikas 20 min
Porcijos 2 porcijos
Ingredientai
  • „Feel the Beef“ jautienos sprandinė
  • 6 salotos lapai
  • 3 raudonojo kopūsto lapai
  • 1 morka
  • 1 agurkas
  • Sezamų sėklos
  • Svogūno laiškai

 

Padažui:

  • 4 v. š. sojų padažo
  • 1 v. š. cukraus arba medaus
  • 1 v. š. skrudintų sezamų aliejaus
  • 1 v. š. „Sweet Chilli“ padažo
  • 1 v. š. citrinos sulčių
Gaminimo eiga
  1. Indelyje sumaišome visus padažo ingredientus.
  2. Jautienos sprandinę supjaustome juostelėmis.
  3. Salotų lapus nuplauname ir nusausiname.
  4. Kopūstą, morką ir agurką supjaustome šiaudeliais ir sumaišome su puse padažo.
  5. Keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame jautienos juosteles ir maišydami kepame apie 5 minutes.
  6. Kai mėsa iškepa, pilame pusę padažo ir išmaišome, kad visi mėsos gabalėliai tolygiai pasidengtų.
  7. Į kiekvieną salotos lapą dedame su padažu sumaišytų salotų ir jautienos juostelių.
  8. Pabarstome sezamų sėklomis ir smulkintais svogūnų laiškais.
Grįžti