Įkaitiname puodą, pilame alyvuogių aliejaus. Beriame jautienos gabalėlius ir palaukiame, kol apkeps. Susmulkiname svogūną ir ketvirčiais supjaustome pomidorus. Kitoje keptuvėje taip pat įkaitiname šlakelį aliejaus, dedame skiltelę česnako ir kelis ančiuvius. Viską gerai apkepiname ir išmaišome, beriame pjaustytus pomidorus. Kiek vėliau supilame konservuotus pomidorus be odelės, patroškiname.
Į apkepusią mėsą pilame raudonojo vyno ir beriame svogūnus. Džiovintus baravykus pasiruošiame iš anksto – užpilame sultiniu ir leidžiame išbrinkti. Išbrinkusius grybus dedame į mėsos troškinį, pilame pomidorus, įmetame rozmarino šakelę ir išmaišome. Pridengiame dangčiu ir leidžiame troškintis ant vidutinės kaitros 45 minutes.