Susmulkiname gražgarsčių lapelius ir kalendros šakeles su lapeliais. Žalumynus sudedame į nedidelį dubenėlį, įtarkuojame skiltelę česnako, pusės citrinos žievelę ir išspaudžiame pusės citrinos sultis. Įpilame du šaukštus alyvuogių aliejaus, suberiame smulkintą džiovintą čili ir gerai išmaišome.
Kambario temperatūros kepsnį nusausiname popieriniu rankšluosčiu ir kepame įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus po 1-2 minutes iš abiejų pusių. Perkeliame kepsnį į lėkštę, pabarstome druska ir leidžiame „pailsėti“.
Kol kepsnys „ilsisi“, į įkaitintą keptuvę įmušame keturis kiaušinius ir kepame, kol visas baltymas iškeps ir jo krašteliai apskrus.
Kepsnį supjaustome juostelėmis ir dedame į lėkštės centrą, aplink išdėliojame keptus kiaušinius. Ant viršaus šaukšteliu dedame žolelių padažą, pabarstome druska ir maltais juodaisiais pipirais.