Vyšninius pomidorus ir ketvirčiais pjaustytus svogūnus suveriame ant medinių iešmelių, aptepame aliejumi bei „Teriyaki“ padažu ir pagardiname druska ir pipirais.
Į įkaitusią keptuvę dedame kepsnį ir pomidorų bei svogūnų iešmelius. Kepame 5–8 minutes, kol svogūnai suminkštėja, o pomidorai pradeda pūslėti.
Mėsą kepame po 4–5 minutes iš abiejų pusių. Iškeptą kepsnį suvyniojame į foliją ir leidžiame pailsėti 10 minučių, po to supjaustome plonomis juostelėmis.
Tuomet susmulkiname salotų lapus į serviravimui skirtą dubenėlį. Ant viršaus dedame pjaustyto kepsnio juosteles, šalia – keptas daržoves, humusą bei smulkintą agurką.
Apibarstome salotas feta bei alyvuogėmis. Padažui skirtus ingredientus sudedame į trintuvą ir susmulkiname iki vientisos masės. Padažu apšlakstome paruoštas salotas, jas papuošiame citrinos griežinėliais ir mėtos lapeliais.